Algemene verzendinformatie

Jaarlijks vinden vele van onze musthaves hun weg naar klanten in Nederland en België. Dit doen wij in samenwerking met onze bezorgpartners DPD en DHL. Zodra je pakket ons magazijn verlaat, ontvang je een verzendbevestiging per email met Track&Trace link zodat je gemakkelijk je pakket online kunt volgen.

Alle prijzen die je op onze webshop ziet zijn inclusief bezorging! Wanneer je naar de afrekenpagina gaat, krijg je dus niet ineens te maken met extra kosten.

Als je op werkdagen voor 12:00 uur besteld, dan kun je het pakket vaak de volgende werkdag al binnen hebben. Dit is uiteraard wel afhankelijk van drukte bij onze bezorgpartners en of andere externe factoren zoals het weer en/of verkeer. 
Woon je in België? Dan heb je het pakket twee werkdagen na je bestelling meestal binnen. 

Betaalmogelijkheden

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we een tweetal mogelijkheden om je bestelling te betalen: met iDEAL of met Klarna. 

Betalen via iDEAL is een snelle manier van online betalen. Je rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. De banken waarmee je kunt afrekenen zijn: ABN Amro, Rabobank, ING, SNS bank, Bunq, KNAB, Van Lanschot, Regiobank, Fortis Bank, Triodos Bank, ASN Bank en Friesland Bank. 

Wil je liever achteraf betalen? Dat is bij ons mogelijk dankzij onze samenwerking met Klarna. Achteraf betalen met Klarna is beschikbaar voor klanten in Nederland en België.