Retourbeleid

Ben je niet tevreden over je bestelde product? Of heb je een andere reden dat je je bestelling niet wil houden? Dan mag je binnen 14 dagen na ontvangst van het product de overeenkomst herroepen. Om je herroepingsrecht uit te oefenen vragen wij je om ons via e-mail of post op de hoogte te brengen dat je de overeenkomst wil herroepen. Een e-mail kun je sturen aan info@youngmountain.nl en de post kun je sturen naar Young Mountain B.V. gevestigd aan de Hallenweg 11A, 5615 PP te Eindhoven. 
Als je de overeenkomst herroept, dan vragen wij je om binnen 14 dagen nadat je ons op de hoogte hebt gebracht, het product terug te sturen. We verzoeken je om dit in de originele verpakking te doen. Wanneer wij het product terug hebben ontvangen, of wanneer je aan kunt tonen dat je product hebt verstuurd, dan betalen we je het aankoopbedrag terug.

Product defect? 

Ondanks dat wij er elke dag hard aan werken om onze producten van de beste kwaliteit te voorzien, kan het wel eens gebeuren dat er een defect apparaat bij zit. Wanneer dit het geval is, kun je contact opnemen via 06-43236654 of info@youngmountain.nl. Wij sturen dan kosteloos een compleet nieuw product of een desbetreffend reserve onderdeel toe.